dr. Bernschütz Mária
adjunktus, kutató

dr. Bernschütz Mária, trend-, illetve generációkutató, valamint a BME adjunktusa vagyok. Félévente közel 400 hallgatót oktatok, tucat egyéni konzultációm van. Trendelemzésben szeretek saját kutatásaimból, megfigyeléseimből dolgozni, mert bármilyen szép is lehet egy nemzetközi tanulmány, szükséges megnézni itthon hogy alakulnak a dolgok. Olyan szintű változás van az emberi pszichében, hogy elkezdtem a mentálhigiénés szakképzést, hogy még inkább segítségre lehessek a kérdőíveimmel, az eredményekkel.

Bíró Nóra
kommunikációs szakember, értékesítési tréner, MOST-Master Of Sales Training

Kommunikációs szakember, a tudatos kommunikáció nagykövete, a testbeszéd magyarországi szakértője. A Master of Sales Training (MOST) alapítójaként tréningek, előadások és konzultációk formájában segíti a kommunikáció és sales hatékonyságának növelését. Nemcsak az online és offline tárgyalások világában, hanem a hatékony LinkedIn és social kommunikációban is szakértőként mozog. Kommunikációs, értékesítési és pszichológiai témákról indított podcast csatornát (MOST Podcast Bíró Nórával), valamint a Piac&Profittal együttműködve létrehozta Magyarország első online testbeszéd kurzusát. Forbes vendégszerző, ismert hazai konferenciák rendszeres előadója. Olyan vállalati szereplőkkel dolgozott már együtt, mint az Apple, OTP Bank vagy akár a Szépművészeti Múzeum.

Bőhm Kornél
kríziskommunikációs tanácsadó

DBőhm Kornél kommunikációs szakértő, kríziskommunikációs tanácsadó. Rendszeresen publikál hazai és nemzetközi szakmai folyóiratokban, magazinokban, illetve gyakori előadója konferenciáknak, szakmai workshopoknak, üzleti eseményeknek. Több hazai egyetemen tart szemináriumokat. Népszerű kríziskommunikációs szakblogot vezet, előző könyve a HVG Könyvek kiadónál jelent meg, „Sem cáfolni, sem megerősíteni…” címmel 2018-ban, új kötete most novemberben jön ki.

Gyimesi Laci
Brandesfiú, brandesfiu.hu

"Egy kis hercegnő, továbbá egy (még) apró trónörökös elbűvölt apukája és a feleségem legnagyobb rajongója vagyok, a maradék időmben pedig arra törekszem, hogy inspiráló élményt adjak vezetőként és üzleti tanácsadóként azoknak az embereknek, akik megtisztelnek azzal, hogy velem együtt hajlandóak értéket teremteni és közös célokat kergetni. Számos vállalkozásfejlesztő rendezvény, exportorientált tréningek, egyetemi kurzusok, HR és cégvezetési konferenciák és kerekasztal beszélgetések meghívott best-practice előadója lehettem már, többek között az Év Vállalkozója, az Év Széchenyi Vállalkozása valamint a Családi Vállalatok Kiválósági Díj büszke tulajdonosaként. "

Kasek Roland
CMC, vezetési tanácsadó, pszichológus, egyetemi oktató, kutató

"Évtizedes tapasztalattal rendelkezik a néhány főtől a többezer munkavállalót foglalkoztató vállalatok stratégiai döntéseinek előkészítésében, üzleti céljainak elérésében. Gyakorló pszichológusként az egészséges fiziológiai és mentális egyensúly – és az ebből következő magasabb és fenntartható teljesítmény – megőrzésén és elérésén dolgozik ügyfeleivel, objektív eredményekben mérve a beavatkozás sikerét. Kutatóként az egyéni döntések minőségét meghatározó alapvető emlékezeti és érzelmi rendszerek működését vizsgálja, jelenleg a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében. Eredményeiről rendszeresen beszámol tudományos és ismeretterjesztő közlemények formájában. Egyetemi oktatóként a kutatási területéhez és az általa fejlesztett és alkalmazott módszertanhoz kapcsolódó tematikájú kurzusokat vezet több intézményben. "

László Zoltán
értékesítési tréner

"Lentről jövők. Háromszáz Forinttal költöztem Pestre, aludtam garázsban, béreltem „szobát”, majd beköltöztünk a „Nyóckerbe”. Dolgoztam utcai kérdőívesekkel, call centerekkel, utcai értékesítőkkel, műszaki boltokkal, direkt marketingesekkel, postásokkal, banki alkalmazottakkal, pénzügyi termékek értékesítőivel. Voltam értékesítés támogató, tréner, vezettem bank értékesítési csapatát. Voltam motivációs tréner, miközben depresszióval küzdöttem. Mindkét témában írtam könyvet – küzdelem a kifogásokkal és a depresszióval. 2017 óta már csak olyan csapatokkal dolgozok, ahol jól érzem magam, és jó emberek vannak. A magyar piacon kívül oktatok román, szlovák, cseh és ukrán csapatokat is. Szabad időmben utazgatok, több mint negyven országot jártam be, hét nyelven beszélek, és tanulok. "

Pásztor Csanád
Tréner, eSense Human Resources Szolgáltató Zrt.

2013 óta dolgozik az eSense Zrt. megbízásában, mint tréner és coach. Több hazai bank és telekommunikációs cégnek segít szervezetfejlesztésben és sales coachingban. Támogatásával a munkatársak a szakmai tudásuk bővítése mellett, olyan új dolgokat is megtanulnak önmagukról, melyek a saját személyiségük fejlődését is segíti.

Pesti Kornélia
Igazgató, OTP Bank – Contact Center Igazgatóság

"Pesti Kornélia, vezető, OTP Contact Center Az OTP Bank Contact Centerének igazgatója, elkötelezett híve az emberközpontú vezetésnek, vezető stratéga, akit a változások folyamatos fejlődésre és fejlesztésre ösztönöznek. "