Online stream
A konferencia online kerül megrendezésére. A rendezvény megtartására szolgáló felület a Cisco Webex lesz. Kérjük, hogy azt az e-mail címet add meg a regisztrációs űrlapon, amelyen keresztül csatlakozni kívánsz a programhoz. Az online eseményhez tartozó linket és egyéb technikai információkat résztvevőink legkésőbb november 10-én fogják megkapni.

Mit érdemes tudnod a regisztrációról?
A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról átutalásos számlát küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre, 8 napos fizetési határidővel.

Szerzői jogok
Előadói prezentációk anyagait a konferenciát követően megosztjuk a résztvevőkkel, amennyiben a szerzők ehhez hozzájárulnak.

Adatkezelés
A jelentkezéssel a Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte, és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A programváltozás jogát fenntartjuk!